Ouders

Download de gratis Zappelin-app

Download de gratis Zappelin-app

Download de gratis Zappelin-app! Lach samen met jouw kind om Bobbie en Ollie, kijk naar video's van alle Zappelin-vriendjes, speel de leukste spelletjes en zing liedjes met Fenna. ⁠

Leren en ontdekken
De Zappelin-app is gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Spelenderwijs leren en ontdekken zij, samen met hun favoriete Zappelin-vriendjes. Veilig, verrassend en leerzaam! Kinderen kunnen aan de slag met puzzels, zoekplaten, tikkertje en nog veel meer leerzame spelletjes.

Puzzelen, tekenen en kijken in de Zappelin-app

Ollie en Bobbie
Met de karakters Ollie en Bobbie kunnen kinderen een interactief spel aangaan in de app. Ollie de olifant reageert op eten, muziek en spelen. Ook kun je hem cadeautjes geven, laten slapen en zelfs laten poepen! Bobbie het aapje is gek op verkleden, bellen blazen of verstopt items in zijn zoekspel!

Speel met Bobbie de aap en Ollie de olifant

Favorietenpagina
Kijkt jouw kindje ook 100x hetzelfde filmpje? In de Zappelin app kun je video's en spelletjes favorieten door ze een hartje te geven! Je vindt ze terug op de favorietenpagina.


Ouder-menu

Via het ouder-menu is het mogelijk jouw kind een beetje te helpen. Zo kun je drie favoriete karakters selecteren, zodat deze direct zichtbaar zijn als je kind in de app komt. Ook kun je een maximale tijd instellen waarbinnen jouw kind de app mag gebruiken. En wil je weten welke tien items jouw kind voor het laatst heeft bekeken? Swipe dan naar links in de slider op de home. Zijn er programma's waar je je kindje liever niet naar laat kijken? In het oudermenu kun je deze vanaf nu verbergen in de app. 

 


Beheer instellingen via het beveiligde ouder-menu

Over de app
Bij de ontwikkeling van de Zappelin-app is rekening gehouden met de intuïtieve manier waarop kinderen navigeren. Door de vormgeving wanen ze zich in de herkenbare en veilige Zappelin-wereld die uiteraard volledige reclamevrij is en waarin afdwalen naar inhoud die niet voor kinderen bestemd is onmogelijk is. Dagelijks wordt er nieuwe content toegevoegd aan de app. De spelletjes zijn leuk en leerzaam en regelmatig komen er verschillende nieuwe spellen bij.

Wil je de app downloaden voor IOS? Ga dan naar de App Store.

Wil je de app downloaden voor Android? Ga dan naar de Play Store.

Meer nieuws