Ouders

Geef je kind op voor Het Feest van Zappelin

Geef je kind op voor Het Feest van Zappelin

Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

terug naar home meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor het tv programma Het Feest van Zappelin zoeken wij de leukste kletskousen van Nederland. Is jullie kind dat? En is die tussen de 4 en 7 jaar?

Meld die dan vòòr 15 juni aan!

We gaan 6 afleveringen maken en iedere aflevering heeft een eigen thema. Bij elk thema zoeken we een praatgraag babbelkontje die ons daar alles over kan vertellen:

Vul je gegevens in en kijk hieronder welke thema’s er zijn.

- Voor- en achternaam 
- Geboortedatum 
- Email-adres 
- Woonplaats
- Telefoonnummer

Kies een thema uit en maak een filmpje waarin jullie kind:

vertelt hoe hij/zij heet
vertelt hoe oud hij/zij is
vertelt wat hij/zij weet over dat thema

Als je kind dingen wil laten zien in het filmpje mag dat ook. Misschien heb je een  leuke foto van een verjaardagsfeest, een souvenir van de allerleukste vakantie ooit of wil je kind een instrument meenemen en een klein stukje spelen.

Stuur het filmpje en de gegevens vòòr 1 juni op via wetransfer.com naar Feestvanzappelin@idtv.nl 

Als we alle filmpjes hebben gezien, maken we een selectie van kinderen die we uitnodigen voor de tv opnames. Als jullie kind daarbij zit, nemen we contact met jullie op.

 

THEMA’S

- Feest: Carnaval, verjaardag, Koningsdag. Vlaggen, slingers, cadeautjes en taart.Wat vind jij het allerleukste feestje om te vieren?
 
- Je bent wie je bent (diversiteit): Ik ben ik en jij bent jij. Net iets anders allebei. Vaak lijken we helemaal niet op elkaar en soms zijn we juist precies hetzelfde.
 
- Muziek maken/talent: Kun je heel goed zingen, blokfluiten, drummen of een ander instrument bespelen of heb je een ander muzikaal talent?  
 
- Natuur/klimaat: Weet jij alles van de natuur en beschermde diersoorten. Eet je weleens vegetarisch en gooi jij altijd je afval in de prullenbak?
 
- Dag/nacht: Weet jij ’s ochtends nog wat je gedroomd hebt? Slaap je met een nachtlampje of met je favoriete knuffel? Heb je weleens geslaapwandeld?
 
- Reizen/vakantie: Wat doe jij het liefst op vakantie: spelen in het zwemparadijs, schelpen zoeken op het strand of sneeuwpoppen maken op een besneeuwde berg? Wat is je favoriete vakantiebestemming?

 

Meer nieuws