Ouders

Meld een jarige aan

Wil jij een kind verrassen voor zijn of haar verjaardag? Meld de jarige dan snel aan en wie weet wordt hij of zij gefeliciteerd op tv. Daarnaast maakt de jarige kans om in het Zappelin Doeboek te komen.
Tip: zoom zoveel mogelijk in op het gezicht van de jarige
We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor Zappelin Jarig. Wanneer de verjaardag geweest is, bewaren we de gegevens nog 11 maanden en een dag. Na 11 maanden krijg je een reminder opgestuurd om de jarige opnieuw op te geven. Daarna worden de gegevens verwijderd.

Voorwaarden

- Je kunt kinderen die tot 6 jaar oud worden aanmelden voor Jarig op Zappelin.

- Je mag de jarige één keer opgeven per jaar.

- De foto moet minimaal 10 dagen voor de verjaardag van het kind bij ons binnen zijn. Uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.

- Gebruik alleen afbeeldingen van je eigen kinderen of vraag toestemming aan de ouders/verzorgers van het kind.

- Mocht Zappelin een foto ongepast (bijv. naakt) of onduidelijk (bijv. onscherp of uitgerekt) vinden, dan keuren we de foto af. Hier krijg je geen bericht van. 

- Als jouw foto is goedgekeurd, is het nog even afwachten of deze op de opgegeven dag terug te zien is in de felicitatievideo op de website en op televisie. Wij kunnen geen garanties geven, want we krijgen meer aanmeldingen binnen dan er plekken zijn. Indien jouw foto op televisie komt krijg je hierover bericht op de ochtend van de verjaardag.

- Daarnaast maak je kans op een felicitatie in het Zappelin Doeboek. Wij delen de gegevens hiervoor met FC Klap, de uitgever van het Doeboek. Als je wordt uitgekozen neemt FC Klap contact met je op.

- Vijf weken vóór de volgende verjaardag van de jarige krijg je per e-mail een reminder om de jarige opnieuw op te geven.