Ouders

Win een buitenles van boswachter Tim!

Win een buitenles van boswachter Tim!

"Hoi! Boswachter Tim hier, van Beestenbrigade. Op 4 april is het Nationale Buitenlesdag. Dat is dé dag dat kinderen hun klaslokaal inruilen voor... De natuur! En dat is niet alleen goed voor een betere motivatie, concentratie, gezondheid en leerprestaties, maar het is ook nog eens supertof om lekker buiten te zijn! 

Daarom zou het mooi zijn als een kwart van de lessen buiten gegeven zouden worden. Daarvoor heb ik samen met KRO-NCRV iets bedacht: ik ga namelijk drie klassen een buitenles geven! Wil je met de klas kans maken op zo'n vette excursie? Dat kan! Doe dan mee met onze tekenwedstrijd. Meer informatie vind je hieronder. Stuur op die mooie tekeningen! Mazzel!"

De spelregels
Alle klassen van de basisschool kunnen meedoen. Maak met je klas één tekening. Dit mag van de natuur zijn, van Boswachter Tim, of iets anders. Niks is te gek dus laat je creativiteit de vrije loop!

Vermeld daarbij het volgende:
- Waarom willen jullie een buitenles van boswachter Tim winnen?
- De naam van de school + het adres
- Om welke klas het gaat
- Hoeveel leerlingen zitten in de klas
- Naam van leerkracht + telefoonnummer en e-mailadres

Stuur deze tekening uiterlijk 31 maart op naar onderstaand adres:
KRO-NCRV
T.a.v. Boswachter Tim
Antwoordnummer 234
1200 WB Hilversum

Uit alle inzendingen kiest boswachter Tim de drie winnende klassen die met hem op pad gaan. Wie dat zijn wordt op 4 april bekend gemaakt.

De beelden van de buitenlessen worden gedeeld op de website en social media.

Meedoen kan tot en met 31 maart 2023
Winnaars krijgen vanzelf bericht. Als je na afloop van een actie binnen twee weken geen bericht hebt gehad, heb je niet gewonnen.