Ouders

Olivia (VPRO) All

Het varkentje Olivia is zes en driekwart jaar oud. Ze denkt dat ze alles kan en ziet elke dag als een kans om dat te bewijzen. Haar grote fantasie bezorgt haar vele avonturen, zowel echt als in haar eigen wereldje. Zoals bij alle kinderen loopt zo'n avontuur wel eens uit de hand!

Naast Olivia komen in de serie haar broertjes Ian en William en haar vader en moeder voor. Ian is vier jaar en dol op Olivia. Het ene moment mag hij meedoen met haar onderzoek en het volgende moment is hij (in haar ogen) het vervelende kleine broertje. William is de baby van het gezin.

Olivia krijgt les van mevrouw Hogenmuller. Ze is een beetje vreemd, maar geeft les met hart en ziel. Op school ontmoet Olivia haar vrienden en vijanden. Julian is haar beste vriend, ondanks dat ze helemaal niet op elkaar lijken. Hij is verlegen en bekijkt alles van de zijlijn. Hij is wel heel slim en grappig en ze vullen elkaar goed aan! Francine is het buurmeisje van Olivia. Deze twee hebben een haat-liefde verhouding. De ene dag zijn de dikke vriendinnen, de volgende dag de grootste vijanden. Francine volgt namelijk altijd de regeltjes.

Lees meer

Volgende aflevering: do 22 maart 2018, 07:05 uur

Meer Olivia