Ouders

Kleine testers gezocht - Missie Voelspriet

Kleine testers gezocht - Missie Voelspriet

Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

terug naar home meld je aan voor de nieuwsbrief

KRO-NCRV heeft een Augmented Reality (AR) game ontwikkeld in de Zappelin app. Deze game hoort bij de nieuwe podcast Missie Voelspriet. In onze AR-game kun je via de camera de insecten van Missie Voelspriet in je eigen huis zien. Dat is gaaf toch?! 

We willen heel graag de gebruikerservaring van de game testen met kinderen tussen 3 en 6 jaar oud. Kunnen kinderen de AR-game zelfstandig gebruiken? Hoe gaan ze ermee om? Begrijpen ze hoe het werkt?

Wil jij ons helpen samen met jouw kind? We vragen je dan om de game te testen in de periode van 25 november t/m 2 december en hier een paar vragen over te beantwoorden.

De test kan je in je eigen huis uitvoeren. We vragen je om deze test uit te voeren in de aangegeven testperiode. Je bent vrij om zelf het tijdstip te bepalen. Omdat we jouw hulp waarderen, willen we je na de test bedanken met een cadeaubon. 

We willen wel vragen om de test te filmen en naar ons te sturen. De video wordt uiteraard alleen intern en voor deze onderzoeksdoeleinden gebruikt.

Als je mee wil doen, geef je op via deze link. Een paar dagen voor de testperiode ontvang je van ons alle informatie die je nodig hebt! Alvast heel erg bedankt.

Meer nieuws