Ouders

Nieuw in de Zappelin-app: Ollie!

Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

terug naar home meld je aan voor de nieuwsbrief

Download de gratis NPO Zappelin-app en ga op avontuur met jouw favoriete Zappelin-vriendjes. Kies voor nijntje, Bert en Ernie, Woezel & Pip of een andere favoriet en je vindt een schat aan video's, spelletjes, liedjes en nog veel meer.

Nieuw: Ollie
Nieuw in de Zappelin-app is Ollie het olifantje! Ollie is vrolijk, muzikaal en een tikkie brutaal. Én...hij heeft altijd honger. In de app kun je met hem spelen en voor hem zorgen!

Over de app
Bij de ontwikkeling van de Zappelin-app is rekening gehouden met de intuïtieve manier waarop kinderen navigeren. Via de kleurrijke knoppen kunnen zij zichzelf snel en goed wegwijs maken in de app. Zo kunnen ze voor het eerst hun favoriete karakter kiezen en alle video's, spelletjes, kleurplaten, verhaaltjes en liedjes van dat karakter zien. Daarnaast kunnen ze ook apart kiezen voor video's, spelletjes, kleurplaten, verhaaltjes of liedjes. In dit geval komen alle Zappelin-karakters voorbij. Door de vormgeving wanen ze zich in de herkenbare en veilige Zappelin-wereld die uiteraard volledige reclamevrij is en waarin afdwalen naar inhoud die niet voor kinderen bestemd is onmogelijk is. Dagelijks wordt er nieuwe content toegevoegd aan de app.

De spelletjes zijn leuk en leerzaam en regelmatig komen er verschillende nieuwe spellen bij. Voor ouders is er een overzichtelijk menu aanwezig waarin zij het geheugen kunnen beheren en instellingen over het downloaden van content aan kunnen passen. Alle video's zijn te streamen via Chromecast of Airplay. Ook is het lineaire- en themakanaal van NPO Zappelin vanaf de homepage van de app als livestream te zien.

Wil je de app downloaden voor IOS? Ga dan naar de App Store.

Wil je de app downloaden voor Android? Ga dan naar de Play Store. 

Meer nieuws