Ouders

Win een buitenles van Boswachter Tim

Win een buitenles van Boswachter Tim

"Hoi! Boswachter Tim hier, van Beestenbrigade. Op 5 april is het Nationale Buitenlesdag. Dat is de dag dat kinderen hun klaslokaal inruilen voor... De natuur! En dat is niet alleen goed voor betere motivatie, concentratie en leerprestaties. Maar ook voor een toffe natuurbeleving en natuurlijk je gezondheid. Daarom zou het mooi zijn als een kwart van de lessen buiten gegeven zouden worden. Daarvoor heb ik samen met KRO-NCRV iets bedacht want wij gaan namelijk buitenlessen geven! En die buitenlessen worden gegeven... Door mij! Wil je met de klas kans maken op zo'n vette excursie? Dat kan! Doe dan mee met onze tekenwedstrijd. Meer informatie vind je hieronder. Stuur op die mooie tekeningen! Mazzel!"

De spelregels
Alle klassen van de basisschool kunnen meedoen. Maak met je klas één tekening. Dit mag van de natuur zijn, van Boswachter Tim, of iets anders. Niks is te gek dus laat je creativiteit de vrije loop!

Vermeld daarbij het volgende:
- Waarom willen jullie een buitenles van boswachter Tim winnen?
- De naam van de school + het adres
- Om welke klas het gaat
- Hoeveel leerlingen zitten in de klas
- Naam van leerkracht + telefoonnummer en e-mailadres

Stuur deze tekening uiterlijk 25 april op naar onderstaand adres:
KRO-NCRV
T.a.v. Boswachter Tim
Postbus 200
1200 AE Hilversum

Uit alle inzendingen kiest Boswachter Tim drie winnaars die met hem op pad mogen. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt. De beelden van de buitenlessen worden gedeeld op de website en social media.

Winnaars krijgen vanzelf bericht. Als je na afloop van een actie binnen twee weken geen bericht hebt gehad, heb je niet gewonnen.